Kolfiberrodret

Nytt mycket trevligt initiativ från Viggbyholm! Får vi månne se fler Wasa 30 på startlinjen? Gäller att snabba på i så fall, max 50 båtar och man har fyllt 70% på bara ett par dagar men än finns några platser kvar.

Double handed i knappa dygnet genom Stockholms skärgård i början av juni. Kan det bli annat än succé?
Kolfiberrodret – Double handed i knappa dygnet genom Stockholms skärgård i början av juni. Kan det bli annat än succé?

Anmälan och mer info här

Kolfiberrodret går av stapeln samtidigt som Roslagen Sea Race. Som ju är inställt. I år igen. Blir potentiellt tuff comeback om man ska knöa in det samma helg nästa år. Sandhamn Open och en DH-tävling i samma kvarter

En reaktion på “Kolfiberrodret”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *