Trasig spinnbom :-(

Idag kom ett efterlängtat långt paket på ett lastbilsflak. Fint inlindat i tjock och hård wellpapp, bubbelplast och yttre täckplast med tejp som skrek på holländska ”ÖMTÅLIGT GODS HANDSKAS VARSAMT” över paketets hela 4 meter.

Men inte har det hindrat någon idiot från att köra över paketet, borsta bort dammet och sen lasta upp det för vidare transport som om inget hade hänt. Inget syntes ju på utsidan av paketet. Idiot! I D I O T!

Makalöst grym support hos Ceilidh Composites som mest var bekymrade över att de inte hade material hemma så det dröjer minst en vecka innan de kan tillverka ett nytt rör. Eftersom skadan inte var synlig på embalaget förräns man klätt av all plast så signerades godset vid mottagning och det verkar som det blir svårt för dom att ta det på transportförsäkringen. Trots det inte ett snack om saken. Hoppas verkligen de får igenom sitt försäkringsärende!

 

DSC_0620 DSC_0615

Själv blir jag gråtfärdig när man ser så fantastiskt fint kolfiberhantverk misshandlat av någon anonym marodör utan ansvarskänsla. Bomen är verkligen fin, överträffar förväntningarna. Får väl anledning att återkomma i frågan och lägga upp ett par bilder när beslagen flyttats till det nya röret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *