Cruisingutrustning

Funderar på diverse crusinganpassningar av båten. En lite wild&crazy tanke vi bollat är tex att installera ett par längsgående kojer i salongen. Kan vara praktiskt och fyller minst tre funktioner. Man kan sitta på dom. Man kan sova och vila i dom. Man kan eventuellt till och med förvara saker under dom. Känns som en rimlig kompromiss och likväl vass kontring mot motorinstallatörens syrliga ”ni verkar ha ganska spartansk inredningssmak”.

Utan inredning i akterruffen är det kanske tom så att en eventuell semestervecka eller två behöver planeras om, ifall det inte skulle bli några kojer snickrade i närtid.

DSC_0977

Sagt och gjort. Söndagen tillbringades bearbetandes divinycell medelst kniv, rasp, limpistol och sandpapper. Som vanligt hinner man med en tiondel av planerade moment men väldigt kul att vara igång och bygga båt igen efter några veckors uppehåll!

Resultatet lät sig inte dokumenteras, men ser å andra sidan inte mycket ut för världen heller. Än så länge. Fast VHF installerades också förresten. Nu finns vi på MMSI 265740360 om någon vill snacka skit i sommar!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *