Allt för sjön

Så var årets besök till sist avklarat. Trots pinsamma bristen på seglande båtar ett väl godkänt betyg till årets mässa. Så inspirerande att se B&G på plats att det blev en sån här tex 🙂

zeus2

Näst intill spontanköp. Den var för fin och priset för bra…

I övrigt lite smått och gott från hyllorna och en massa skitsnack med diverse krämare. En del gnänggande om att Hjertmans blivit sålt till tre ”finansvalpar”. Sten cashar in och går i välförtjänt pension helt enkelt. Siffrorna har periodvis sett makalöst fina ut för firman utan att man som konsument behövt känna sig totalblåst. Jämför gärna listpriserna på Harkensortimentet med godtycklig Saltsjö-Boo baserad rigg- och båttillbehörsbutik tex…  En väldigt fin och välskött butikskedja manövrerar vidare med en riktig seglare vid rodret, bara att önska lycka till och hoppas att han förvaltar Hjertmans-arvet på bästa tänkbara sätt!

Blev ingen VHF inköpt. Garmin var för otrevliga (skräll). Standard Horizon var för fula, dyra och pratar inte nmea2000. Synd. Hade spanat in deras GX2200 men nu lutar det åt separat AIS-enhet. Och en billig Cobra VHF i stället.

DSC_0721.JPG

 I övrigt så blev hela familjen ruggigt sugna på Seascape 27an. Liksom en hyttbåt från Alukin. Och en Opti. Fanns således potential till ett ännu dyrare mässbesök men vi lyckades som tur var att sansa oss och kritade inte på några orderblock.

DSC_0711.JPG

DSC_0716.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *