Harken OneTouch

Nu finns räddningen för dom som föredrar Harken framför Lewmar. Sisådär 10 år efter lanseringen av Lewmar One Touch har man nu lyckats få fram något motsvarande i Wisconsin. Gissningsvis genom att köpa tillverkningsrätten på kompositvarianten från uppfinnaren DAX som enbart sålde rättigheterna att tillverka metallhandtag med ”one touch” tekniken till Lewmar.

Kanske inte så starkt jobbat tycker vi på SWE31 men självklart måste vi testa kundlöftet om ett nyskapande handtag som både är ”Fast, Simple and Efficient”. Får återkomma om det finns något med handtaget i sig som är innovativt* och inte enbart det djärva draget att varumärkesregistrera det hopskrivna ONETOUCH.

 

 

* ok, det är i komposit i stället för metall och väger därmed ca 85% av Lewmars handtag enligt de uppgifter jag kan hitta (590 vs 700 g för ett 10″). Alltid något.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *