Kedjereaktioner

eller ”Allergen mot Cancerogen”

DSC_0491.JPG

 Epoxyallergin verkar vara ett faktum och bytet till polyester känns bra. Det är något visst med styrénlukten trots allt. Fortsatta inredningssnickerier kommer alltså att ske med polyester som bas. Epoxyn sparar vi till särskilt utvalda fintillfällen. Kölspacklingen i vår tex!

Polyester för dock med sig lite tråkigheter. Utöver darth vader-masken man måste ta på sig behövs en ny lokal. Alla som plastat med polyester i samma byggnad som man tillbringar annan vaken tid i (typ äta, sova) vet att doften är ganska påtaglig och hopplöst svår att stänga ute.

Därmed vissa kedjereaktioner. Innan man kan inreda plastningsverkstad i pannrummet måste man nämligen se till att man kommer in genom dörren. Det för då med sig att de där golvlisterna som lades undan för X år sedan måste tas om hand. Och halvmuggiga gipsskivorna måste köras till tippen. Och diskbänken kopplas in. Och så vidare. Nu börjar det iaf likna något och i helgen blir det några lass till tippen. Sen kan det roliga förhoppningsvis fortsätta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *