ÅFOR 2017 – Nu kör vi

Båtstatus: möjligen något överlastad men i övrigt i god form

Besättning: taggad

Väder: Lätt start, alldeles för lätt.  Alma runt midnatt. Sen fin halvvind uppemot 10 m/s. Fårö på morgonkvisten, typ någonstans mellan kl 8-10 förhoppningsvis. Lite kryss sista timmarna ner mot Hoburgen. Rundar upp och fortsatt halvvind. Mycket sjö, uppemot 2 m (dvs 4 meter från topp till dal). Blir rentav brant spinnakerbog uppåt. Förhoppningsvis hela vägen hem och målgång under tisdag kväll. Men i värsta fall bleke och omstart innan Alma. Fast till dess hinner mycket hända!

följ oss gärna på

Leaderboard

Tracker

samt vår båtsida på http://race.ksss.se/sv/AFOR/Boatpage/?reportId=125

2 reaktion på “ÅFOR 2017 – Nu kör vi”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *