5 reaktion på “Premiärturad”

  1. Vi myste rätt bra i sittbrunnen faktiskt, men jäklar vilken hagelskur 😀

   En finländare som köpt en Stratus stod och mastade på. Skulle över till Helsingfors på tisdag. En genomföring läckte. Han var… lagom nöjd.

 1. ” En genomföring läckte. Han var… lagom nöjd.”
  Hmmmmmmmmmmm!

  I fredags stod jag där, med borrmaskinen och 51 mm. Men granskade den rättså vassa båtmittkanten, både ute o inne. MESADE ur till slut, det får bli 2017, man måste ju baka en planare yta först, speciellt inne. Men nu efter helgen tänker jag igen :), kanske lika bra sätta den på sidan, ändå, beamen ska ju klara 22 grader. Man får offra fartkorrekteheten på kryss. Hmmm. (Sökte ringa dig ihektiska lördags, nyfiken hur långt framför kölen din logg sitter, m a p v-formen som ju är mindre v längre bak.)

  1. Ah. såg missat samtal på kvällen, var lite mkt ljud från mobilkranen 🙂

   Är nog bra att plana ut lite invändigt om man sätter den föröver. Satte min logg-givare rätt nära kölen och där har den värsta V-formen redan planat ut så min är skruvad dikt an mot skrovet.

 2. Ok, ja misstänkte nästan det, att du hade den längre bak. Annars hade du behövt fixa mer även ute. Min ”loggplats” sitter rättså långt fram. Längre bak för mig så inverkar det negativt på fria durkytan inne.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *