Motorfix

Motorn är nu återinstallerad. Mycket, mycket, mycket, mycket skön känsla. Ett av de stora orosmomenten inför sjösättningen ur världen! Hur varvet gjorde vid monteringen i fjol vette fåglarna. Vi fick inte ner maskinen i bädden. Slutade med att sittbrunnen fick sågas upp så motorn kunde sänkas rakt ner i rätt position.

Nu är den på plats igen. Utan oljeläckage denna gång!
Arkivbild från förra installationen, utan hål i sittbrunnen. Nu är den på plats igen, vår Saildrive 330. Utan oljeläckage denna gång. 

Stort tack till Per Hagström på Nyköpings Marinkonvertering och Saildrive för väl utfört garantijobb och fantastisk assistans på vägen. Utan den hade det aldrig gått!

2 reaktion på “Motorfix”

    1. Mmm det kan man tycka och sådan var ansatsen, men fungerade endast på pappret. Finns en tätningsring som måste rulla ner på rätt plats i motorbädden. Lutade man ner motorn, fanns inget framkantsutrymme för ringrull kvar mellan motor och bädd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *