Färdigspacklad!!!!

Den som spacklar, han slipar. Sa målaren.

Den som kokar potatis på ett spritkök får bestämma sig att de är färdigkokt, sa Paula.

Nu får det räcka med kölspackel för i år, säger jag efter 4 rundor. Nu återstår stryka med vinylester o våtslipa slutfinishen.

DSC_0776
Grundstrykning med 5 varv vinylester

 

1a rundan.
1a rundan spackel. Sen långklots, handjagande lite maskin åså på med mer spackel.

 

Å fjärde. Nöjer mig m 60 finish på spacklet. Tycker inte det är lönt med finare. Rollern blir ändå så gropig att man får börja från start igen efter slutstrykningen. Slätt är det iaf. Inga gropar å skit. Profilen är halvkass, som vanligt. Något kvar att göra t nästa år.
Å fjärde. Nöjer mig m 60 finish på spacklet. Tycker inte det är lönt med finare. Skumrollern ger ändå så gropig yta att man får börja från start igen efter slutstrykningen. Slätt är det iaf. Inga gropar å skit. Profilen är halvkass, som vanligt. Speciellt blydelen är grovt asymmetrisk. Diffar nästan 2 cm i tjocklek från centrumlinjen i nederkant. Homogent bly som bygger också, inte spackel… Något kvar att göra t nästa år. (?!)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *