SNÖ?!

Epoxy på botten på dagens schema så vaknar man upp till snö?! Vilket skämt! SMHI hade en noll nederbördsprognos med 4-5 grader i luften. Tillräckligt för att blåsa upp lokalklimatet närmast kölen till 15 grader med kamraterna 4 kW värmefläkt. Men med snöslask som letar sig in och blöter ner, bara att glömma.

Börjar bli tight med tid att få på epoxyn på kölen tyvärr. Sjösättning den 25 april. Behöver några dagar att slipa till finish på grejerna. Addera två veckor för att epoxyn ska härda ordentligt (klart obra att slipa halvhärdad epoxy!). Resultatet: skiten måste på i påskhelgen.

Eftermiddagsprognosen lovar uppehåll i nödvändiga 24 timmar. Verkar som jag får gå ned och pyssla om tältet och ”give it a go” helt enkelt…

I övrigt har det blivit vitare inne i båten också, inte bara i form av snö som fallit uppifrån.

Det börjar här någonstans, avgränsaren mot salongen remsas fast:

DSC_0781.JPG

 Sen lite topcoat på det:

DSC_0782.JPG

 Allt ser så mycket trevligare ut med topcoat 🙂

DSC_0785.JPG

 DSC_0786.JPG

DSC_0783.JPG

 Ska på ett lager topcoat till innan garderobs- och köksmodulerna monteras. Tyvärr (givetvis) verkar det jävlas och fläckvis vägra härda. Går förhoppningsvis att rädda med att toppa med ytterligare ett lager med rejält med härdare i. Frågan är bara när, börjar få ont om både fläktar och säkringar 🙂

Stuvarna har fått sig en liten uppfräschning också:

DSC_0768.JPG

 DSC_0775.JPG

En reaktion på “SNÖ?!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *