Stuvfacksstringers

Skönt ord. Stuvfacksstringers.

Styrbords sittbrunsstuv är en ohelig konstruktion av tunt enkellaminat och 12 mm plywood. Grundkonstruktionen är uppenbart plastad i en form så varför man använt plyfa i delar av långsidan och kortsidorna är ett mysterium som Marstrands-Kalle gärna får reda ut i kommentarsfältet. Slut på glasfiber mitt i? 🙂

För att förstärka och stadga upp bottenlaminatet i stuvfacket finns/fanns en väldigt snygg geometri med inplastade förstärkningar. Tyvärr satt dom inte fast

DSC_0551.JPG

 Och nog för att det inte är jättekinkigt men materialet i ”förstärkningen” är något som kanske en gång var homogent trä men som efter 30 år i marin miljö närmast kan liknas fuktig spånskiva i konsistensen.

DSC_0552.JPG

 Ytterligare småfix till att göra listan med andra ord.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *