Ökad ståhöjd i pentryt

Inför säsongen tog vi bort teakdurken i pentrydelen. Golvet är plant och med en enkel operation fick vi uppemot 10 cm extra ståhöjd. Det känns verkligen och manövern kan varmt rekommenderas.

Slangen till vår trasiga länspump låg under durken, den fick försvinna utan överflöd av sentimentala känslor. Större problem med muggiga inredningen. Under durkarna har det varit fuktigt, exempelvis fanns det väldigt lite kvar av de plyfa-distanser som plastats fast i skrovet och som durkarna vilade på. Köksinredning och skottet mot motorutrymmet var väl inte heller vad man skulle kalla fräscha i nederkant. Småjobbigt att sätta sågen i inredningen men det var egentligen bara att såga/skära av de fd träresterna.

Som snabbfix skruvades en skiva enkellaminat av 4-5 lager glasfiberväg  fast i träinredningen ca 1 dm upp, den ligger sedan an mot durken och stabiliserar det hela. Golv och plastskivor toppcoatades. Blev tämligen snyggt och enkelt att hålla rent. Till nästa säsong blir det en tillskuren bit golvmatta ovanpå golvet. Lättare att hålla rent och inte lika halt. Vad det blir av köksmodulen återstår att se.

DSC_0048

Före

 

DSC_0050
Efter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *